Ye but first time i say on chat” what a shit” team and i Think its reason when you ask me last time lol. This all bans its for my nick ? I swear its sick.. i have this nickname about 15 years and never problems .. nobody tell me about problems to my nick … now i know and i can change it if its very problem for administration. IF you can”t unban me now how long i must wait for unban ?
Posts by Bartek97
-
-
No tak, ale pierwszy raz mówię na czacie „co za gówniana drużyna” i myślę, że to jest powód, kiedy ostatnio pytałeś mnie lol. To wszystko bany za mój nick? Przysięgam, że to zajebiste… Mam ten nick od około 15 lat i nigdy nie miałem problemów… Nikt mi nie mówi o problemach z moim nickiem… teraz wiem i mogę go zmienić, jeśli to problem dla administracji. Jeśli nie możecie mnie teraz odbanować, jak długo muszę czekać na odbanowanie?
-
Weź zamknij łeb,chłopie dostaje bany za chuj wie co, nie wkurwilbys się ? Pierwszy raz bo napisałem że gowniany team, teraz za napisanie hello everyone no kurwa coś tu jest nie tak 👎
-
Cześć, jestem z powrotem, po ostatnim odbanowaniu na serwerze dawno temu, dzisiaj próbuję grać, bo ostatnio nie miałem czasu. Łączę się i mówię „cześć wszystkim”, gracz „twitch”, mówi do mnie „cyklon, pamiętasz?”
Mówię „co pamiętacie, nie gram długo na serwerze”. I ban, gram może z 1,5 minuty!!!! Co jest nie tak z tą głupią administracją?!? Ludzie, to Stara Gra z naszego dzieciństwa, dlaczego to robicie… czekam na powód, dla którego admin „twitch” mnie zbanował??? Jak długo i dlaczego?!?!?!!😡😡😡😡😡😡😡
-
Yes i Think for my words, yes no problem i can do whatever you want. I dont need trouble 😄
-
Hi again! How long i must wait for answer on my question ?
-
Hello my questiom is how long and why i have ban on serwer ? I have ban about 7 days and its not finish…
My first questions is why admin ban me for this words „what a shit team(me too)” its reason for ban me ? Sorry for my english, and pls consider the matter .. i Think its cod 2 is old Game and not many people play on serwers and banner for this minor offense is crazy . Pls take a look at the matter and pls unban.