Posts by Bartek97

Ye but first time i say on chat” what a shit” team and i Think its reason when you ask me last time lol. This all bans its for my nick ? I swear its sick.. i have this nickname about 15 years and never problems .. nobody tell me about problems to my nick … now i know and i can change it if its very problem for administration. IF you can”t unban me now how long i must wait for unban ?

No tak, ale pierwszy raz mówię na czacie „co za gówniana drużyna” i myślę, że to jest powód, kiedy ostatnio pytałeś mnie lol. To wszystko bany za mój nick? Przysięgam, że to zajebiste… Mam ten nick od około 15 lat i nigdy nie miałem problemów… Nikt mi nie mówi o problemach z moim nickiem… teraz wiem i mogę go zmienić, jeśli to problem dla administracji. Jeśli nie możecie mnie teraz odbanować, jak długo muszę czekać na odbanowanie?

Weź zamknij łeb,chłopie dostaje bany za chuj wie co, nie wkurwilbys się ? Pierwszy raz bo napisałem że gowniany team, teraz za napisanie hello everyone no kurwa coś tu jest nie tak 👎

Cześć, jestem z powrotem, po ostatnim odbanowaniu na serwerze dawno temu, dzisiaj próbuję grać, bo ostatnio nie miałem czasu. Łączę się i mówię „cześć wszystkim”, gracz „twitch”, mówi do mnie „cyklon, pamiętasz?”

Mówię „co pamiętacie, nie gram długo na serwerze”. I ban, gram może z 1,5 minuty!!!! Co jest nie tak z tą głupią administracją?!? Ludzie, to Stara Gra z naszego dzieciństwa, dlaczego to robicie… czekam na powód, dla którego admin „twitch” mnie zbanował??? Jak długo i dlaczego?!?!?!!😡😡😡😡😡😡😡

Hello my questiom is how long and why i have ban on serwer ? I have ban about 7 days and its not finish…

My first questions is why admin ban me for this words „what a shit team(me too)” its reason for ban me ? Sorry for my english, and pls consider the matter .. i Think its cod 2 is old Game and not many people play on serwers and banner for this minor offense is crazy . Pls take a look at the matter and pls unban.